Παροχές

Το Ωδείο Καλλιθέας συμπληρώνοντας 64 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας και στην κατεύθυνση του ιδρυτικού του σκοπού που είναι η ευρύτερη διάδοση της Μουσικής τέχνης, προσφέρει:

  Για το μήνα Σεπτέμβριο και για όλους τους πρωτοεγγραφόμενους στο ωδείο, έκπτωση 25% για ΟΛΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, όποιο όργανο κι αν επιλέξουν!!

  Νέο, ειδικό πρόγραμμα γνωριμίας με τα μουσικά όργανα! Τώρα, στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις να γνωρίσεις από κοντά τα διάφορα μουσικά όργανα και τις ιδιομορφίες τους, να τα δοκιμάσεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!!

  Επιπλέον, μπορείς για όλο το πρώτο σου μήνα να κάνεις δοκιμαστικά μαθήματα στο όργανο που τελικά επέλεξες, με ειδική, μειωμένη τιμή και ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ!!

  Έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλης της χρονιάς για ..”κολλητούς” που θα εγγραφούν μαζί!! Έλα τώρα μαζί με το φίλο/φίλη σου, μείνετε “κολλητοί” και στο μάθημα και κερδίστε κι οι δυο έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλης της χρονιάς, όποιο όργανο κι αν επιλέξετε!!!

  Εκπτώσεις σε παιδιά εκπαιδευτικών, στους μαθητές που είναι συγγενείς πρώτου βαθμού και στους μαθητές που παρακολουθούν περισσότερα από ένα ειδικά μαθήματα.

  Δωρεάν φοίτηση στο 3ο παιδί της ίδιας οικογένειας.

  Ειδικές τιμές σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ, πολύτεκνους.

  Χορήγηση υποτροφιών εις μνήμην Ε. ΜΑΝΔΗΛΑ σε εξαιρετικά ταλαντούχους αριστούχους σπουδαστές μας.

  Δωρεάν φοίτηση στη χορωδία του Ιδρύματος (παιδική ή μικτή) υπό τη διεύθυνση του συνθέτη Ε.Χριστέλη, μέλους του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών.

  Δωρεάν φοίτηση και στα 3 έτη θεωρίας και σολφέζ καθώς και στα μαθήματα της Ιστορίας και Μορφολογίας της Μουσικής.

  Συμμετοχή των σπουδαστών μας σε μουσικά σύνολα, κλασικά ή μοντέρνα (ορχήστρα, μουσική δωματίου,groups κ.α.) με συχνή παρουσία σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις (διαγωνισμούς , συναυλίες, φεστιβάλ νέων κ.α.).

  Μαθήματα και κατ’οίκον από καθηγητές του Ωδείου με την απόλυτη εγγύηση και ευθύνη του Ιδρύματος για την πλήρη κάλυψη των σπουδών.

  Σεμινάρια (master classes), ρεσιτάλ και διαλέξεις με διαπρεπείς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και παιδαγωγούς.

  Ειδικό τμήμα για γρήγορη εκμάθηση ελαφρού, σύγχρονου ελληνικού και ξένου τραγουδιού με συνοδεία κιθάρας.

  Ομαδικές επισκέψεις σε μεγάλες αίθουσες συναυλιών για την παρακολούθηση μουσικών προγραμμάτων, είτε δωρεάν (τιμής ένεκεν) ή με μειωμένο εισιτήριο.

  Επικοινωνία: Ειδικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ Διεύθυνσης ,διδασκόντων, διδασκομένων και γονέων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Ειδικά ταχύρυθμα τμήματα και για ενήλικες.

  Καλοκαιρινά τμήματα όπου οι μαθητές μπορούν να τελειώσουν μία τάξη των θεωρητικών ή να προχωρήσουν στην ύλη τους των οργάνων.

  Δωρεάν μελέτη οργάνων στους μαθητές που δεν έχουν δικά τους ,σε κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους.

  Μέριμνα επαγγελματικής αποκατάστασης απόφοιτων σπουδαστών μας.

  Δανειστική βιβλιοθήκη και δισκοθήκη που εμπλουτίζονται καθημερινά και όπου οι σπουδαστές μπορούν να ενημερώνονται γύρω από όλα τα μουσικά δρώμενα και να μελετούν ή να ερευνούν.

  Ευνοϊκούς όρους αγοράς μουσικών οργάνων και ειδικές τιμές σε μεγάλους μουσικούς εκδοτικούς οίκους.